THE WALLS HAVE EARS

We secured funding from the London Legacy Development Corporation to paint a 100-metre long mural about Hackney Wick, leading to the Olympic Park in east London, to improve an unloved street.

The mural lines one of the roads to the Olympic Park and features words and phrases that pay homage to the area's industrial past. The typographic aesthetic also references traditional signage found on old factories, shops and canal boats.  

The project was featured for selection in the Creative Review Annual 2013

CR_Annual_Logo_2013_Selected.png
 


The six-month project involved various workshops, interviews, research and a blog-style website and social media to engage the local community. 

TWHE has received positive feedback from locals and visitors alike, as well as gaining national press coverage on the BBC and the Guardian newspaper.

Go to; www.the-walls-have-ears.tumblr.com to find out more…

"Bread Collective delivered work that was precise, articulate and fantastically creative. The whole team are brilliantly dedicated, professional and easy to work with."

– Hannah Lambert, LLDC


White Post Lane (Before)

BREAD_COLLECTIVE_TWHE_3.jpg